Eten & Uitgaan - Renesse Appartementen
Lees meer

Eten & Uitgaan

Eten, Drinken & Uitgaan

Zeeland heeft tal van echte Zeeuwse producten. Probeer bijvoorbeeld eens een Oosterscheldekreeft, drink een Zeeuws wijntje, geniet van een lekkere Zeeuwse bolus of doe gezond en eet één van Zeeuwse groenten.

Lekker genieten van culinaire specialiteiten kunt u in een café of in één van de talrijke restaurants in de omgeving, de keuze is aan u…!

Renesse

Restaurant de Wig – Lunch – Diner & Lounge

In dit sfeervolle restaurant gelegen in het centrum van Renesse staat kwaliteit hoog in het vaandel. U kunt hier terecht voor lunch, diner en lounge.

Bezoek website

Lounge- en Eetcafé Zilt

Een industriële zaak met een warme uitstraling! Heerlijke lounge en daarnaast ook nog eten van topkwaliteit.

Bezoek website

Grand Cafe & Barbeque Restaurant ’Helder’

“Onze passie is eerlijk en goed eten. Op het menu staan zo veel mogelijk gerechten die gemaakt zijn van verse ingrediënten en producten uit de omgeving. Helder is meer dan restaurant. Helder is genieten…”

Bezoek website

Strandpaviljoen Zuid Zuid West

Lokale gerechten en ingrediënten, rust, ruimte en zeehonden in een top ambiance. Het strand, geen betere plek om tot rust te komen.

lees meer

Strandpaviljoen Corazon

Aan de voet van de Brouwersdam, vlakbij het bekende Grevelingenmeer en Noordzeestrand, ligt Corazon. Uitkijkend over een ‘baai’ van de Noordzee, de Brouwersdam en in de verte de vuurtoren van Ouddorp, komt u hier volledig tot rust.

lees meer

Scharendijke

Strandpaviljoen Brouw

Brouw staat voor Brouwersdam. Voor kwaliteit en dat zoeken we het liefst in de buurt. Niet alleen omdat we onze tijd zo veel mogelijk op het strand doorbrengen of met een surfplank in de zee liggen, maar vooral omdat de omgeving heerlijke ingrediënten te bieden heeft.

Bezoek website

Tat’s Patat

Stop tijdens een wandeling of fietstocht eens bij Tat’s Patat. Heerlijke friet, snacks, ijsjes en dranken met daarbij een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer!

Bezoek website

Eetcafe Salud!

Gezellige eet- en drinkgelegenheid, gastvrijheid hoog in het vaandel. Genoteerd in misset cafe top100. Streek- en seizoensprodukten, mooie menukaart.

Bezoek website

Burgh-Haamstede

Restaurant ’t Oliegeultje

Geen idyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan op het prachtige terras van ‘t Oliegeultje te Burghsluis, kan een mens zich niet wensen. Bij mooi weer danst de zon op het spiegelgladde water en liggen de zeilbootjes ongeduldig te wachten op wat meer wind. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hier, weer of geen weer, goed vertoeven is.

Bezoek website